Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά Δεδομένα & Συμμόρφωση GDPR

Ο Όμιλος On Sale Α.Ε τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών του ιστότοπου www.onsale.gr. Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

Τα στοιχεία που μας παραχωρείτε αποτελούν προσωπικά δεδομένα και τα διαχειριζόμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR, EE 2016/679) και του Ν.2472/1997 όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.3471/2006 και ισχύει σήμερα.

Συνεπώς, δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν σε τρίτους ή να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, πέρα από την επικοινωνία και την ενημέρωσή σας σχετικά με τις υπηρεσίες του Ομίλου On Sale Α.Ε.

Σχετική Νομοθεσία

Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων-GDPR).

Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

Εφόσον επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, επώνυμο, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες, όπως τα περιεχόμενα του μηνύματος ή/και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες τυχόν επιλέξετε να μας παρέχετε.

Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες καλούνται εφεξής χάριν συντομίας «προσωπικά δεδομένα».

Σκοπός Χρήσης

Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί η προώθηση των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Όμιλο On Sale Α.Ε., μέσω της επικοινωνίας μαζί σας είτε με αποστολή ενημερωτικού φυλλαδίου (newsletter) είτε με αποστολή μηνυμάτων (SMS). Επιπλέον, σε περίπτωση που επιθυμείτε να εργαστείτε στον Όμιλο On Sale A.E, επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας σημείωμα, τα παρεχόμενα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για την αξιολόγησή σας ως υποψηφίου σε πιθανή διενέργεια διαδικασίας επιλογής προσωπικού.

Για Πόσο Καιρό Διατηρούμε τα Δεδομένα σας

Τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για τουλάχιστον δύο έτη.

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή. Οι διαχειριστές του παρόντος ιστοτόπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια Δικαιώματα Έχετε στα Δεδομένα σας

Εάν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από τον ιστότοπο www.onsale.gr, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση rg.el1716104098asno@1716104098ofni1716104098 από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας.
Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τα δικαιώματά σας έχουν αναλυτικά ως εξής :

  • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας. Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς, δηλαδή να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων που διατηρούμε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν ή/και θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.
  • Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας
    παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.
  • Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.

Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Ο Όμιλος On Sale Α.Ε. δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς και τις επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των σκοπών της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, όπως αυτή γνωστοποιείται με το παρόν σημείωμα. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Ενσωματωμένο Περιεχόμενο

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Cookies

Τι είναι τα Cookies

Tα Cookies είναι σύντομα κείμενα κώδικα λογισμικού, που αποστέλλονται προς αποθήκευση από τον διαδικτυακό εξυπηρετητή (“server”) του Ομίλου On Sale Α.Ε στον τερματικό σας εξοπλισμό με βασική τους λειτουργία την επικοινωνία σε εμάς δεδομένων του φυλλομετρητή σας (“browser”). Ανάλογα με την διάρκειά τους τα cookies είναι είτε «προσωρινά» (session cookies) ή «μεγαλύτερης διάρκειας» (persistent cookies). Τα «προσωρινά cookies» είναι cookies που απαλείφονται αυτομάτως όταν κλείνετε τον φυλλομετρητή σας, ενώ τα «μεγαλύτερης διάρκειας cookies» παραμένουν αποθηκευμένα στον τερματικό σας εξοπλισμό μέχρι τη συμπλήρωση του προκαθορισμένου χρόνου ισχύος τους.

Γιατί χρησιμοποιούμε Cookies

Ο Όμιλος On Sale Α.Ε χρησιμοποιεί Cookies για τους παρακάτω σκοπούς :

  • Για την βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας μας,
  • Για να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας πιο λειτουργική και φιλική στους χρήστες μας,
  • Για την εξατομίκευση της διεπαφής σας και την προσωποποίηση της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας,
  • Για την παροχή διαδικτυακού περιεχομένου αντίστοιχου με τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας,
  • Για την αποθήκευση τεχνικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την «ανάγνωση» οπτικού ή ακουστικού περιεχομένου,
  • Για την κατανομή της επεξεργασίας αιτήσεων διακομιστή μεταξύ μιας ομάδας διακομιστών,
  • Για την ηλεκτρονική αναγνώριση χρηστών ήδη συνδεδεμένων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς Χρησιμοποιούμε τα Cookies

Όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies πρώτου μέρους και τρίτου μέρους για διάφορους σκοπούς.

Τα cookies του πρώτου μέρους είναι κυρίως απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος με τον σωστό τρόπο και δεν συλλέγουν κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε λογαριασμό και συνδέεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα καθορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν το πρόγραμμα περιήγησής σας δέχεται cookies. Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Όταν συνδέεστε, θα έχουμε επίσης ρυθμίσει πολλά cookies για να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας και τις επιλογές εμφάνισης της οθόνης σας. Τα cookies σύνδεσης διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookies επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Απομνημόνευση”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookies σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και απλώς υποδεικνύει το αναγνωριστικό καταχώρησης του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Τα cookies τρίτων χρησιμοποιούνται κυρίως για την κατανόηση της απόδοσης της ιστοσελίδας, τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, διατηρώντας τις υπηρεσίες μας ασφαλείς και συνολικά σας παρέχουν μια καλύτερη και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και βοηθούν στην επιτάχυνση των μελλοντικών αλληλεπιδράσεών σας με τον ιστότοπό μας.

Τι είδους δεδομένα συλλέγουμε μέσω της χρήσης Cookies

Όλα τα δεδομένα, που συλλέγουμε από την χρήση cookies μέσω του onsale.gr, τυγχάνουν επεξεργασίας και αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Επίσης, ο Όμιλος On Sale Α.Ε δεν προβαίνει σε ουδεμία πράξη πώλησης ή εμπορίας δεδομένων, που συλλέγονται με τον τρόπο αυτό.

Μέσω των cookies συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα εξής είδη δεδομένων :

  • Δεδομένα ταυτοποίησης τερματικού εξοπλισμού και διεύθυνσης ιντερνετικού πρωτοκόλλου του χρήστη,
  • Δεδομένα πλοήγησης εντός της ιστοσελίδας,
  • Πληροφορίες προτίμησης για τις δράσεις μας.

Πως δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την αποδοχή της παραπάνω χρήσης Cookies

Με την είσοδό σας στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου onsale.gr λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση από μέρους μας cookies και το οποίο παραπέμπει στην παρούσα πολιτική χρήσης με σχετική σαφή και εκτενή ενημέρωση. Σε περίπτωση, που αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε υποσελίδες της ιστοσελίδας και εφόσον έχετε ρυθμίσει καταλλήλως τον διαδικτυακό σας φυλλομετρητή, παρέχετε ελευθέρως την ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας για την χρήση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούστε να απέχετε από την περιήγηση εντός της ιστοσελίδας μας ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

Πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση Cookies

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση ηλεκτρονικών cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες :

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-Mail rg.el1716104098asno@1716104098ofni1716104098.